Infomøde vedr. fællesindkøb af gylletank

Dato: 24-10-2018

Mangler du gylletankkapacitet og overvejer du at bygge en ny gylletank i 2019?

-Så skal du læse videre, for så er der penge at spare!

Byggeri & Teknik I/S og vestjysk har i fællesskab overvejet, at fremfor, at I hver især går ud og tager tilbud hjem på en gylletank, så vil det være meget mere interessant med en samlet licitation, hvor der tages priser hjem på et større antal gylletanke evt. nogle med overdækning, som så kan opføres indenfor en afgrænset tidsperiode i slutningen af 2018 og i løbet af 2019.

Vi ved, at vi kan opnå en bedre pris, når firmaet, som bliver valgt, i stedet for én tank, kan sælge måske 15-20 tanke. Denne tilbudsindhentning vil vi i Byggeri & Teknik gerne hjælpe jer med, så I kan spare flere tusind kroner.

Byggeri af ny gyllebeholder kræver enten en landzonetilladelse, miljøtilladelse eller godkendelse, og her kan vestjysk være jer behjælpelig.

Der bliver afholdt fælles gratis og uforpligtende infomøde den 24-10-2018 kl. 13.30- ca. 15.30 hos vestjysk, Herningvej 3, Ringkøbing. Kan man ikke på denne dato holdes der tilsvarende møder i Herning, Lemvig og på Djursland, som man kan melde sig til.

Tilmelding og evt. spørgsmål til projektleder Peter S. Kristiansen fra Byggeri & Teknik I/S 2047-4784 eller på mail psk@byggeri-teknik.dk

Program for infomødet:

Orienteringsmøde om fællesindkøb af gylletanke

 1. Hvad er baggrunden for projektet
  1. Tidsplan og opgavefordeling– ved Peter S Kristiansen, Byggeri og Teknik
 2.  Myndighedsbehandlingen
  1. Hvad indeholder en miljøgodkendelse og evt. landzonetilladelse – ved miljøkonsulent
 3. Hvilke tankfabrikater har vi på markedet
  1. Konstruktion og typer – ved Peter S Kristiansen
 4. Hvordan afholdes en licitation
  1. Hvilket materiale udsendes
  2. Hvad forpligtiger vi os til – ved Peter S. Kristiansen
Tilbage til toppen