40 års jubilæum

10. april 2019

Eva Ulfkjær Jensen kunne den 1. april 2019 fejre 40 års jubilæum hos vestjysk. Dette blev markeret med en reception for familie og kolleger fredag den 6. april 2019 i vestjysks lokaler på Herningvej 3, Ringkøbing.

Repræsentant fra Det Kongelige Danske Landhusholdningsselskab Steffen Damsgaard deltog i festlighederne og overrakte Eva fortjenstmedaljen i sølv for lang og tro tjeneste.

Chefrådgiver for økonomi Søren Behrmann takkede Eva for hendes store og langvarige indsats og sagde blandt andet: ”vestjysk har været heldig med at have en så loyal, stabil og kompetent medarbejder som dig alle årene igennem. Det skal du have stor tak for.”

Kollega Bernt Klok havde ligeledes tak og rosende ord til Eva: ”Du laver i dag mange forskellige regnskaber; landbrug, byerhverv, vindmøller mv. Du klarer de mangeartede opgaver i dagligdagen på din stille og beskedne måde. Du kan se på tallene, hvis tingene ikke helt kan passe. Du er ihærdig og yder gerne en ekstra indsats. Du er ansvarsbevidst, seriøs, flittig, loyal, ærlig, har styr på tingene, og der er ingen, der går forgæves efter hjælp. Det er nok blevet til over 2.000 regnskaber igennem tiden. Det tal har vi ikke helt styr på.”

Eva Ulfkjær Jensen og Søren Behrmann

 

Eva Ulfkjær Jensen og Bernt Klok

 

Eva Ulfkjær Jensen og Steffen Damsgaard

 

fra venstre ses Steffen Damsgaard, Eva Ulfkjær Jensen og Søren Behrmann

 

Tilbage til toppen