Du har allerede en strategi! – men bruger du den?

9. oktober 2019

Arbejdsområder
Rådgivning vedr. strategi, investering, finansiering, budgetter.
Specialer:
Driftsøkonomisk rådgivning - kvæg
Arbejdsområder
Bedrifts- og investeringsstrategier
Etableringsstrategi og proces
Budget og opfølgning samt regnskabsanalyser og handlingsplaner
Specialer:
Svineproduktion
Salgsafgrøder
Strategi
Alle har nok gjort sig nogle tanker om, hvad fremtiden gerne må indeholde. Det kan både være privat, arbejdsrelateret og om fremtiden for sin virksomhed.

Men kun få har nedfældet tankerne om fremtiden på papir. Det kan der være mange grunde til, måske oftest fordi man synes, at det man selv ved og har tænkt, det ved alle andre nok også.

Men hvorfor ikke udnytte den styrke, der ligger i, at din familie og nærmeste sparringspartnere kender dine tanker om fremtiden?

P.t. ser vi formentlig ind i en periode, hvor indtjeningen for langt de fleste svineproducenter og mælkeproducenter ligger i niveauet stabilt eller godt. Det medfører mere ro i den daglige styring af bedriften, og dermed et større mentalt og økonomisk overskud til at gøre sig nogle tanker om fremtiden, både privat og virksomhedsmæssigt.

Uanset, om du driver et stort eller mindre landbrug, om du har vækstplaner eller konsolideringsplaner, om du er 35 eller 60 år, så har du allerede gjort dig nogle tanker om, hvordan du ønsker din fremtid kan blive.

Og vil du have klarhed og tryghed i dine tanker om fremtiden, er vi klar til at drøfte din strategi med dig og hjælpe med at få den synliggjort.

 

Tilbage til toppen