Søges: Erfaren revisor – evt. som medejer

3. juni 2020

Vil du være en del af et moderne og dynamisk revisionskontor, der går forrest i den digitale udvikling – evt. som medejer? Ønsker du et arbejde, der er muligt at kombinere med familieliv og fritid?

Så har du nu mulighed for at fortsætte din karriere hos VL Revision, der er en selvstændig drevet revisionsvirksomhed med vestjysk som medejer. Du får 85 kompetente og engagerede kolleger, og i dagligdagen indgår du i en afdeling med 7 af disse med kontor på Herningvej 5, Ringkøbing. Er du reg. revisor eller statsaut. revisor, vil du desuden få mulighed for medejerskab.

Jobbet
Som revisor hos VL Revision får du ansvar for egen kundeportefølje med varierende arbejdsopgaver indenfor revision, regnskab og rådgivning. Kerneopgaverne er:

  • gennemførelse af kundeopgaver, hvilket går fra færdiggørelse af årsrapporter og skatteregnskaber over almindelig rådgivning til deltagelse i afgørende beslutninger hos kunden
  • selskabsdannelse, generationsskifte, strategi og optimering af indtjening
  • kunderådgivning – også på kundens hjemmebane
  • ansvar for kvalitetsstyring og intern kontrol

Du er på hjemmebane i regnskaberne
Du har erfaring som revisor, gerne suppleret med HD-R og/eller cand.merc.aud. Du er helt hjemme i skat, regnskab og revision og har ambitioner om at ville og at vide mere.

Det tætte samarbejde med kunderne kræver, at du er vant til kundekontakt, evner at skabe relationer, ligesom du formår at formidle økonomiske budskaber i et letforståeligt sprog. Du har integritet og tør gå forrest og sætte retningen ved løsning af opgaver.

Virksomheden tilbyder
Vi har som mål altid at yde velkvalificeret rådgivning med kunden i centrum. Vi sikrer, at du er fagligt opdateret via relevante kurser og efteruddannelse og giver mulighed for, at du selv kan forme din arbejdsdag. Vi har travlt i foråret og arbejder så mindre i efteråret. Vi tilbyder dig ordnede forhold med pensionsordning, sundhedsordning, flekstid, kantineordning, en aktiv personaleforening, mulighed for hjemmeopkobling mm.

Er du interesseret?
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chefrådgiver Søren Behrmann på tlf. 51 20 94 58. Vi indkalder løbende kandidater til samtale, så send ansøgning og cv, mærket ”Revisor, VL Revision”, allerede i dag til vores HR-afdeling på hr@vestjysk.dk.

Tilflyttere anbefales at kigge på kommunens hjemmeside – www.flytmodvest.dk.

 

VL Revision er et registreret revisionsaktieselskab, der tilbyder rådgivning, revision og udarbejdelse af regnskaber, skatterådgivning, bogføringsassistance mm. for mindre og mellemstore virksomheder. VL Revision er medlem af ”FSR-Danske Revisorer”. Læs mere på www.vestjysk.dk/vl-revision.

 

 

Tilbage til toppen