Faglig stærk revisorassistent søges

11. juni 2018

VL Revision har travlt og søger derfor en faglig stærk profil, der ønsker at være en del af et velfungerende revisionskontor.

Bliv en del af succesen

Som revisorassistent får du selvstændigt ansvar for egen kundeportefølje i samarbejde med en revisor. Arbejdsområderne omfatter regnskabsarbejde herunder bogføring, afstemninger og momsopgørelser samt udarbejdelse af skatteregnskaber og årsrapporter. Vi betjener primært mindre og mellemstore virksomheder indenfor alle typer af erhverv, herunder aktie- og anpartsselskaber, fonde og foreninger, institutioner samt personligt erhvervsdrivende.

Profil

Du kommer med en solid regnskabsuddannelse fra et revisionskontor eller en virksomheds regnskabsafdeling. Du arbejder struktureret, tager ansvar og overholder aftaler. Du kommer til at indgå i et tæt samarbejde med kunderne, hvorfor det er vigtigt, at du er god til at kommunikere både mundtligt og skriftligt, er omgængelig og vant til kundekontakt.

Vi tilbyder

VL Revision er en selvstændig drevet revisionsvirksomhed, med vestjysk som medejer. Det betyder, at du får omkring 85 kompetente og engagerede kolleger og i dagligdagen indgår i en afdeling med 7 af disse med kontor på Herningvej 5, Ringkøbing. Vi er en arbejdsplads, hvor trivsel og engagement er i højsædet.

Vores mål er altid at yde et velkvalificeret arbejde med kunden i centrum. Vi vil sikre, at vores medarbejdere er fagligt opdateret og tilbyder dem derfor relevant uddannelse/efteruddannelse. Vi har ordnede arbejdsforhold, flekstid, kantineordning, sundhedssikring, , en aktiv personaleforening m.m.

Er du interesseret?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chefrådgiver Søren Behrmann på tlf. 51 20 94 58.

Vi tager løbende kandidater ind til samtale, så send ansøgning og cv, mærket ”Revisorassistent” allerede i dag til vores HR-afdeling på hr@vestjysk.dk.

————————————————————————————————————————————————-

VL Revision er et registreret revisionsaktieselskab, der tilbyder økonomisk rådgivning, revision og udarbejdelse af regnskaber, skatterådgivning, bogføringsassistance m.m. for mindre og mellemstore virksomheder. VL Revision er medlem af ”FSR – Danske Revisorer”. Læs mere på www.vestjysk.dk/vl-revision.

 

 

Tilbage til toppen