vestjysk mægler opruster på privatmarkedet og indgår samarbejde med danbolig

11. januar 2019

 

Fra den 1. februar 2019 har vestjysk mægler indgået en samarbejdsaftale med danbolig og vil fremover hedde danbolig Ringkøbing-Skjern.

Samarbejdsaftalen omfatter ejerboliger, fritidshuse samt andre private ejendomme, der er beliggende i Ringkøbing, Hvide Sande, Skjern, Tarm, Lem og Tim. Samarbejdet med danbolig vil styrke vestjysk mæglers position på privatmarkedet, som i øjeblikket er i en god vækst.

Landbrugsejendomme, som også serviceres af vestjysk mægler (fremover danbolig Ringkøbing-Skjern), er ikke en del af samarbejdsaftalen med danbolig.

Samarbejdet med vestjysk på landbrugsejendomme forsætter derfor uændret som hidtil. Per Christensen og Thomas Silberg vil fortsat, og på samme måde som hidtil, servicere landbrugskunder, der ønsker at købe eller sælge deres ejendom, jord eller andet. Kort sagt, udover navnet – danbolig Ringkøbing-Skjern, er der ingen ændringer i den måde landbrugskunderne bliver betjent på i forhold til tidligere.

Vi forventer at ved indgåelse af samarbejdet med Danbolig vil få en endnu større del af markedet for ejerbolig, fritidshuse samt andre private ejendomme beliggende i de pågældende områder.

 

Tilbage til toppen