Første spadestik til nyt revisorkontor

3. november 2021

 

Til sommeren 2022 kan landboforeningen vestjysks revisorvirksomhed, VL revision, flytte ind i 600 kvadratmeter nybyggeri på Herningvej 5 i Ringkøbing. 

 

Første spadestik til landboforeningens nybyggeri bliver taget af Søren Christensen, formand for vestjysk (tv.), René Andresen, direktør i vestjysk (midt) og Hans Østergaard, borgmester i Ringkøbing-Skjern Kommune. 

Det er ambitionen, at vestjysks revisorvirksomhed, VL revision i Ringkøbing, skal tredobles i størrelse til cirka 20 medarbejdere indenfor to år. Derfor tog borgmester i Ringkøbing-Skjern Kommune, Hans Østergaard, den 2. november 2021 et vigtigt spadestik i samarbejde med Søren Christensen, formand for vestjysk og René Andresen, direktør i vestjysk. Spadestikket var startskuddet til opførslen af en helt ny kontorbygning til VL Revision.

 

– Med nybyggeriet og det udvidede VL revision vil vi understøtte både landmanden og andre erhverv. Det er et vigtigt skridt for vores virksomhed, for landmændene bliver færre og større, og dermed bliver deres forventninger til os som rådgivningsvirksomhed også større, og deres behov for revisorbistand bliver mere komplicerede. Det skal vi være klar til at imødekomme, siger René Andresen, direktør i vestjysk.

 

Nybyggeriet bliver en 600 kvadratmeter stor forlængelse af den nuværende kontorbygning på Herningvej 5, der i dag huser VL revision og Vestjysk Mægler. Når VL revision flytter over i den nye del af Herningvej 5, vil der blive lavet mødefaciliteter i de gamle kontorer.

 

– Medarbejderstaben i vestjysk er vokset mere end 40 procent det seneste år, så vi har været nødt til at inddrage flere af mødelokalerne i hovedbygningen på Herningvej 3 til kontorer, siger René Andresen.

 

Bygningen opføres af entreprenørvirksomheden IBG fra Lemvig i samarbejde med Christian Ohn, rådgiver i byggeri, og Henrik Eriksen fra EBR, rådgiver og byggepladsleder. Hvis alt går planmæssigt, vil der være rejsegilde til januar og indflytning i sommeren 2022.

 

– Jeg glæder mig meget over, at nybyggeriet nu bliver en realitet, så vi får bedre plads til vores medarbejderne. Vi forventer, at vestjysk vil fortsætte væksten i medarbejderstaben, så vi er allerede nu ved at undersøge, hvad vi kan gøre for at følge med væksten i fremtiden, fortæller René Andresen.

For yderligere information kontakt direktør i vestjysk René Andresen, tlf. +45 2154 9219

Tilbage til toppen